Live streamen van evenementen, zoals festivals en concerten.

Het uitzenden (‘streamen’) van live-videobeelden via het internet is voor organisaties/evenementen een aantrekkelijke manier om met een actuele boodschap snel een specifiek publiek te bereiken. Technisch komt daar echter wel het een en ander bij kijken, al was het alleen maar vanwege de grote behoefte aan bandbreedte die streaming genereert.
MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid heeft een complete infrastructuur, samen het haar partner Stream-it, voor Internet-streaming beschikbaar.

 

KerkTV en kerkradio via het Internet

“Ik ga naar de kerk” is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Toch willen ook mensen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn graag bij hun gemeente of kerk betrokken blijven. Dit wordt mogelijk met het live uitzenden van kerkdiensten via het internet.

MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid is samen met Streamit leidend in Kerkradio en KerkTV via het internet en maakt het gemakkelijk te realiseren met betrouwbare, betaalbare en praktische oplossingen.

KerkTV  het uitzenden van een kerkdienst met beeld en geluid via internet, biedt de mogelijkheid om diensten ‘live’ uit te zenden met hoge beeldkwaliteit en zonder onderbrekingen, dankzij de toenemende snelheid en betrouwbaarheid van de huidige internetverbindingen. Deze uitzendingen zijn via PC of TV te bekijken.

KerkRadio, het uitzenden van het geluid van een kerkdienst via internet. Op deze manier kunnen leden en belangstellenden op eenvoudig en betaalbare wijze mee luisteren met uw kerkdiensten. De uitzendingen zijn via de Lukas ontvanger of PC te beluisteren.