Maak kennis met MediaPower KerkTV bij u in de buurt

Uw kerkdienst thuis in beeld en geluid.

“Ik ga naar de kerk” is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Toch willen ook mensen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn graag bij hun gemeente of kerk betrokken blijven. Dit wordt mogelijk met het live uitzenden van kerkdiensten via het internet.

MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid is samen met Streamit leidend in Kerkradio en KerkTV via het internet, en maakt dit gemakkelijk te realiseren, met betrouwbare, betaalbare en praktische oplossingen.

KerkTV, het uitzenden van een kerkdienst met beeld en geluid via internet, biedt de mogelijkheid om diensten ‘live’ uit te zenden met hoge beeldkwaliteit en zonder onderbrekingen, dankzij de toenemende snelheid en betrouwbaarheid van de huidige internetverbindingen. Deze uitzendingen zijn via PC of TV te bekijken.

Kerkradio, het uitzenden van het geluid van een kerkdienst via internet. Op deze manier kunnen leden en belangstellenden op eenvoudig en betaalbare wijze mee luisteren met uw kerkdiensten. De uitzendingen zijn via de Lukas ontvanger of PC te beluisteren.

Meer informatie over de specifieke oplossingen is te vinden onder KerkTV en kerkradio.

 

U kunt zich aanmelden via: KerkTV bijeenkomst, Ureterp

U kunt informatie aanvragen via : Aanvragen documentatie