Maak kennis met MediaPower en KerkTV bij u in de buurt

Uw kerkdienst thuis in beeld en geluid.

“Ik ga naar de kerk” is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Toch willen ook mensen die ver van huis op vakantie, ziek of aan huis gebonden zijn, graag bij hun gemeente of kerk betrokken blijven. Dit wordt mogelijk met het live uitzenden van kerkdiensten via het internet.

MediaPower is samen met Kerkdienstgemist en Streamit leidend in Kerkradio en KerkTV via het internet, en maakt het gemakkelijk dit te realiseren met betrouwbare, betaalbare en praktische oplossingen.

Met KerkTV is het mogelijk om (kerk)diensten te bekijken via internet. Voortbouwend op jarenlange ervaring met kerkradio, bieden MediaPower en haar partners een bijzondere oplossing voor leden en belangstellenden van uw gemeenschap op eenvoudige, betrouwbare en betaalbare wijze.

KerkTV biedt de mogelijkheid om diensten ‘live’ uit te zenden met hoge beeldkwaliteit en zonder onderbrekingen, dankzij de toenemende snelheid en betrouwbaarheid van de huidige internetverbindingen. Deze uitzendingen zijn via PC of TV te bekijken.

Kerkradio maakt het mogelijk om diensten ‘live’ te beluisteren. Op deze manier kunnen leden en belangstellenden op eenvoudig en betaalbare wijze mee luisteren met uw kerkdiensten. De uitzendingen zijn via de Lukas ontvanger of PC te beluisteren.

In de kerk wordt opnameapparatuur geïnstalleerd. Dit kan één camera en een eenvoudig bedieningspaneel zijn, of meerdere camera’s wanneer meer afwisseling gewenst is. De keuze kan gemaakt worden voor een Pan-Tilt-Zoom camera of een duurdere HD Pan-Tilt-Zoom camera. Wij adviseren u graag, welke in uw situatie de beste keus is. Zelfs een complete regiepost met beeldmixer, beeldschermen en bedieningspanelen behoren tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de beelden te projecteren met een beamer. U bepaalt in ieder geval zelf welk beeld er aan de kerkTV zender wordt aangeboden.

Ook adviseren en installeren wij audio apparatuur voor spraak en muziek versterking.

U kunt zich aanmelden voor een kerkTV bijeenkomst, wij zullen dan ook een live demonstratie geven van de mogelijkheden van KerkTV.

Er is al een compleet systeem leverbaar met camera, encoder, decoder en modulator voor verzorgings tehuizen vanaf € 1995,00 excl. BTW

U kunt hier informatie aanvragen.

Of zich aanmelden op: KerkTV bijeenkomst info, Ureterp.