• RCF EVOX5

  Lekker compacte luidsprekerset van RCF. Maar vergis u niet, de EVOX 5 kan zeker wel van zich afbijten. De set bestaat uit een subwoofer en een topkast. De topkast is gebaseerd op het line-array principe. Hierdoor is het mogelijk met deze set een groter gebied te bereiken. Zoals we gewend zijn van RCF hebben deze..  Lees meer »

 • RCF L-PAD12CX

  Deze twaalfkanaals PA-mixer is met zijn zes microfooninputs, vier stereo line inputs en de 2tk in- en output de ideale mixer voor het mixen van kleinere bands, een drukke conferentie of vergadering, evenementen en andere gelegenheden waarbij het nodig is om meerdere signalen tegelijk te controleren. Voor de dynamisch zeer complexe signalen kunt u met..  Lees meer »

 • RCF IPS3700

 • RCF TTP5-A

  RCF heeft met de TTP5-A een unieke actieve luidspreker ontworpen, deze luidspreker heeft een vermogen van 1600 watt. Daarnaast beschikt de TTP5-A over een ingebouwde DSP processor, hierdoor wordt het geluid constant geoptimaliseerd. Hoge kwaliteit materialen gecombineerd met een slim vergrendeling systeem zorgen voor gemak en snelle inzetbaarheid. Unieke kwaliteit Uitzonderlijke geluidskwaliteit wordt gegarandeerd door..  Lees meer »

 • RCF SUB8004-AS

  De Sub 8004-AS is een zeer krachtige 18” subwoofer die zeer geschikt is voor professionele toepassingen. Deze actieve sub heeft een weergaloze 18-inch woofer met een 4-inch spreekspoel. Door zijn berkenhouten kabinet levert hij uitzonderlijk lage frequenties. Versterkt door een 1250W digitale versterker module. Zodoende kan de RCF Sub 8004-AS zelfs in de meest veeleisende..  Lees meer »

 • RCF ART745-A

  De krachtige RCF 7-serie staat garant voor een hoogwaardig geluid en betrouwbaarheid. U ziet de monitoren uit deze serie dan ook veelvuldig terug bij verhuurbedrijven, DJ\\\\’s en entertainers. De ART 745-A is een unieke speaker in zijn klasse. Het tweeweg systeem is voorzien van een 15 inch woofer en een krachtige 4 inch compressie driver…  Lees meer »

 • RCF SUB 8006-AS

  De RCF SUB-serie bestaat uit verschillende krachtige subwoofers, maar sommige toepassingen vergen gewoon véél meer vermogen. Daar deinst een merk als RCF niet voor terug, zodoende dat zij de RCF 8006-AS hebben ontwikkeld. Een zeer krachtige actieve subwoofer, geladen met twee 18 inch woofers en een behoorlijke versterkermodule. Het resultaat is fenomenaal, want deze subwoofer..  Lees meer »

 • RCF ART710-A

  Na RCF’s 3-serie en 5-serie komt RCF met zijn nieuwe lijn actieve luidsprekers: de 7-serie. Zoals RCF zelf zegt: een fundamentele technologische stap vooruit, wat ook zeker klopt. Met deze serie actieve luidsprekers laat RCF zien uitstekend in staat te zijn om de echte RCF-sound te combineren met een extreem laag gewicht. Dit wordt gedaan..  Lees meer »

 • RCF NXL24-A

  De NXL 24-A is een actieve tweeweg line array luidspreker van flink formaat. Hij is voorzien van 4x 6” woofers en 2,5” spreekspoel. Zijn afstraling is 100 bij 30 graden. Deze luidspreker is bijzonder geschikt voor kerken, waar het geluid recht naar het publiek moet omdat het anders weerkaatst. Verder is de NXL 24-A geschikt..  Lees meer »

 • Roland M200i

  De Roland M-200i is een uitgebreide digitale mixer, met de mogelijkheid om parameters handig aan te passen via een optionele iPad die in een praktisch compartiment geschoven kan worden. Door middel van een eenvoudige kabel wordt hij met uw M-200i mixer verbonden, om zo een touchscreen van behoorlijk formaat te creëren. Eigenschappen van de M-200i..  Lees meer »