De krachtige RCF 7-serie staat garant voor een hoogwaardig geluid en betrouwbaarheid. U ziet de monitoren uit deze serie dan ook veelvuldig terug bij verhuurbedrijven, DJ\\\\’s en entertainers. De ART 745-A is een unieke speaker in zijn klasse. Het tweeweg systeem is voorzien van een 15 inch woofer en een krachtige 4 inch compressie driver. Voor een optimale spreiding van het geluid is deze gekoppeld aan een hoorn. Dankzij de kunststof behuizing weegt de RCF ART745-A ook nog eens erg weinig.

ART745-A: krachtige digitale versterker

De ART 745-A is bi-amped en heeft een totaalvermogen van maar liefst 1400 Watt. Dankzij de hoogwaardige componenten zult u genieten van een overdonderend geluid, dat zelfs bij de meest extreme eisen strak en helder blijft klinken. De digitale versterker produceert een maximale geluidsdruk van maar liefst 133 dB en is voorzien van een interne DSP-processor. Deze stuurt de cross-over aan en beschermt het systeem tegen overbelasting.

Robuuste polypropyleen behuizing

Dankzij het lichte gewicht van zowel de digitale versterker als de kunststof behuizing is de RCF ART 745-A ideaal voor mobiel gebruik. Drie aluminium handgrepen met een rubberen afwerking vergemakkelijken het transport van deze unieke luidspreker. Aan de achterzijde vindt u de aansluitingen en regelaars voor het volume en EQ. Naast een polemount beschikt de ART 745-A over twee M10 vliegpunten voor vaste installaties.