Deze twaalfkanaals PA-mixer is met zijn zes microfooninputs, vier stereo line inputs en de 2tk in- en output de ideale mixer voor het mixen van kleinere bands, een drukke conferentie of vergadering, evenementen en andere gelegenheden waarbij het nodig is om meerdere signalen tegelijk te controleren. Voor de dynamisch zeer complexe signalen kunt u met de vier single-control compressors aan de slag. Dankzij de 99 Internal FX DSP presets kunt u deze signalen voorzien van effecten. Wanneer u geen effecten gebruikt, kunt u met de AUX send en de FX send gemakkelijk een podium bedienen met monitoren.

Livepad Slot

De grotere varianten uit de L-PAD-serie van RCF zijn voorzien van het handige Livepad slot. Deze optie geeft u de mogelijkheid de gebruiksvriendelijkheid van de L-PAD12CX te verbreden door er een module in te bouwen. De Livepad Slot  kan toegang geven tot MP3, MP3 met opname of een Bluetooth-verbinding door middel van de Bluethooth Connection Card. Er zijn dus drie verschillende modules: de SMP-T, de SMP-R en de SBT2.1. Met de SMP-T, een MP3-speler, kunt u via een USB-stick muziek afspelen. De SMP-R laat u niet alleen muziek afspelen, maar biedt u ook de mogelijkheid deze tracks op te nemen. Ten slotte maakt de SBT2.1 het mogelijk muziek te streamen vanaf bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet.

Toonregeling en effectenprocessor

De RCF L-PAD12CX heeft zes microfoonkanalen, welke voorzien zijn van een driedelige toonregeling. Hiermee kunt u de klankkleur aanpassen. U kunt daarnaast een 2-track recorder aansluiten middels de RCA (tulp) aansluitingen. Zoals u al heeft kunnen lezen beschikt deze tweelfkanaals mixer over 99 interne effecten. U kunt hierbij denken aan: birght hall, warm hall, bright room, warm room, plate, vocal, stereo delay, reverb + delay en reverb + chorus. Met deze effecten kunt u dus, in combinatie met goede microfoonversterker, een professioneel geluid neerzetten. In elke situatie kunt u de L-PAD12CX goed en stevig vastpakken dankzij het ergonomische design.