De NXL 24-A is een actieve tweeweg line array luidspreker van flink formaat. Hij is voorzien van 4x 6” woofers en 2,5” spreekspoel. Zijn afstraling is 100 bij 30 graden. Deze luidspreker is bijzonder geschikt voor kerken, waar het geluid recht naar het publiek moet omdat het anders weerkaatst. Verder is de NXL 24-A geschikt voor PA- en live-sound toepassingen.

1400W aan vermogen

De geïntegreerde versterker levert een maximaal vermogen van maar liefst 1400 Watt. Hiervan is 400W voor de hoge frequenties en 1000W voor de lage frequenties. Een nieuwe generatie DSP zorgt voor signaalprocessing voor kwalitatief uitmuntende prestaties. Deze DSP zorgt voor de crossover, equalisation, phase en soft limiting ter bescherming van de luidspreker.

Gebruiksmogelijkheden

De RCF NXL 24-A is op een statief te plaatsen, op te hangen of te stapelen tot een stack. Zijn flexibiliteit maakt deze luidspreker enorm gunstig voor tal van doeleinden. Hij heeft rubberen onderdelen die bescherming bieden tegen stoten en krassen. Met zijn berken multiplex behuizing is hij stevig en robuust. De line array kan gebruikt worden in vaste installaties, maar ook voor mobiel gebruik leent hij zich prima.