De RCF SUB-serie bestaat uit verschillende krachtige subwoofers, maar sommige toepassingen vergen gewoon véél meer vermogen. Daar deinst een merk als RCF niet voor terug, zodoende dat zij de RCF 8006-AS hebben ontwikkeld. Een zeer krachtige actieve subwoofer, geladen met twee 18 inch woofers en een behoorlijke versterkermodule. Het resultaat is fenomenaal, want deze subwoofer perst er niet minder dan 141 dB SPL uit!

Ontwerp van de SUB 8006-AS

De SUB 8006-AS is gemaakt om te kunnen voldoen aan de meest hoge eisen die geluidstechnici maar kunnen stellen. Zeker bij grote evenementen komt het steeds meer voor dat de muziek vol zit met bassklanken. Om die goed uit te kunnen versterken middels uw luidsprekers, is wat extra vermogen dus meer dan welkom. Toch moet het geheel enigszins redelijk blijven qua formaat. RCF heeft de uitdaging geaccepteerd en de SUB 8006-AS ontwikkeld.

Technische kenmerken van de SUB 8006-AS

De krachtige 18 inch woofers zijn speciaal door RCF ontwikkeld om uiterste prestaties te leveren. Ze zijn daarom ook voorzien van een 4 inch spreekspoel en gemaakt uit hoogkwalitatieve componenten. Versterking van beide 18 inch woofers geschiedt middels een 2500 Watt RMS versterkermodule. Het resultaat? Maximaal 141 dB aan geluidsdruk en een frequentiebereik dat tot 30 Hz diep gaat!