De Sub 8004-AS is een zeer krachtige 18” subwoofer die zeer geschikt is voor professionele toepassingen. Deze actieve sub heeft een weergaloze 18-inch woofer met een 4-inch spreekspoel. Door zijn berkenhouten kabinet levert hij uitzonderlijk lage frequenties. Versterkt door een 1250W digitale versterker module. Zodoende kan de RCF Sub 8004-AS zelfs in de meest veeleisende situaties garant staan voor ultieme prestaties!

Onboard functies

Deze subwoofer dankt zijn kracht aan de digitale versterkermodule die in een apart compartiment verwerkt zit. Hierdoor ondervindt de module geen last van trillingen. De Sub 8004-AS biedt diverse opties, zowel qua opstellingsmogelijkheden als onboard functionaliteit. Hij heeft diverse controls aan boord voor volume, time delay, high pass en nog meer.

Flexibel inzetbaar

De RCF Sub 8004-AS is geschikt om de NXL23-A en NXL24-A op de stacken. Of u kunt hem gebruiken in een veelzijdige opstelling samen met de HDL 10-A en HDL 20-A. Door zijn pole mount connector kunt u met gemak een topkast op deze sub plaatsen. De subwoofer is zowel horizontaal als verticaal te positioneren. Zijn M20 bevestigingspunt is in beide posities te bereiken. Zelfs het RCF-logo draait mee!