RCF heeft met de TTP5-A een unieke actieve luidspreker ontworpen, deze luidspreker heeft een vermogen van 1600 watt. Daarnaast beschikt de TTP5-A over een ingebouwde DSP processor, hierdoor wordt het geluid constant geoptimaliseerd. Hoge kwaliteit materialen gecombineerd met een slim vergrendeling systeem zorgen voor gemak en snelle inzetbaarheid.

Unieke kwaliteit

Uitzonderlijke geluidskwaliteit wordt gegarandeerd door de nieuw ontworpen compressie driver geladen op een speciale golfgeleider. Het systeem is ontworpen om zowel horizontale als verticale arrays te maken. De behuizing is gemaakt van baltisch berken multiplex wat deze speaker ook geschikt maakt voor een robuuste vloermonitor met een hoog vermogen.

Eenvoudige bevestiging

De TTP5-A heeft een smalle afstralingshoek. Door het simpele bevestigingssysteem is het mogelijk om meerdere TTP5-A met elkaar te koppelen en zodoende een grotere afstralingshoek te creëren. Dit kan zowel door de luidsprekers op elkaar te plaatsen voor een krachtige pilaar van luidsprekers, maar het is ook mogelijk om de luidsprekers naast elkaar te plaatsen om een stralingshoek van 180 of 90 graden te realiseren.