Skip to Content

Nieuws

MediaPower verzorgt alle internet verbindingen tijdens Oerrock en Festival 316

Geschreven op 6 mei, 2015

MediaPower verzorgt samen met Ureterp Online voor een draadloze internet verbinding tijdens Oerrock en Festival 316 in Ureterp. Deze verbinding kan worden gebruikt voor live uitzendingen in hoge kwaliteit, data verkeer en draadloos internet op het terrein. De antenne is i.v.m. bomen rond het terrein geplaatst op een 6 meter lange Al. buis welke op een..  Lees meer »

MediaPower verzorgt alle techniek tijdens KWF Benefiet concert Drachten

Geschreven op 17 oktober, 2014

Benefietconcert Die Twa, In His Name en Euterpe voor KWF Kankerbestrijding op 25 oktober 2014 Drie gerenommeerde Friese muziekgroepen slaan de handen ineen voor KWF Kankerbestrijding. Gospelkoor In His Name (Drachten), muziekvereniging Euterpe (Beetsterzwaag) en het populaire popduo Die Twa geven op zaterdag 25 oktober a.s. een benefietconcert in het Fries Congres Centrum in Drachten…  Lees meer »

MediaPower verzorgt Livestream tijdens Festival 316 2014

Geschreven op 14 mei, 2014

Festival316 is het grootste christelijke festival van Noord-Nederland. Enkele jaren geleden startte het festival met een klein groepje jonge christenen uit de omgeving van Ureterp. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot enkele honderden mensen. Nationale en internationale christelijke artiesten treden op. Tijdens het avondprogramma met medewerking van; Guvna B is een christelijke rapper uit Groot-Brittannië..  Lees meer »

Opsterlandse wethouder Rob Jonkman wil wereldrecord speechen verbreken

Geschreven op 3 februari, 2014

MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid verzorgt tijdens deze “Wereldrecord Speechen” op vrijdag 7 februari vanaf 09:00 uur Live uitsturing via Internet van beeld en geluid tijdens deze poging om het Guinness Word Record speechen te verbreken. Goede doel Waar Jonkman het in zijn marathonspeech over gaat hebben, laat hij voornamelijk door anderen bepalen. Bedrijven, instellingen en particulieren..  Lees meer »

Kerk TV Demonstratie

Geschreven op 2 februari, 2014

MediaPower verzorgt op aanvraag een presentatie over KerkTV. Plaats: Ureterp, De Gilden 14 Tel: 0512-300800 Contact persoon: Tjeerd van der Vaart Op deze bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden, de eenvoud, de kosten en de praktische insteek van een KerkTV oplossing. Van uitzenden en beheren tot meekijken thuis en in verzorgings- en ziekenhuizen, het komt allemaal aan..  Lees meer »

Festival 316 Live

Geschreven op 2 mei, 2013

MediaPower verzorgt Live stream tijdens Festival 316. Samen met haar partner Streamit zorgt MediaPower AV dat u live het avond vullend programma thuis kunt volgen. Via Ureterp On Line wordt er een draadloze verbinding gelegd die voor internet in de grote tent gaat zorgen. Ook tijdens Festival 316 en Oerrock zal er internet aanwezig zijn…  Lees meer »

40 jarig Jubileum Lighting-Stars

Geschreven op 17 november, 2012

MediaPower AV verzorgt decor en licht tijdens 40 jarig jubileum Gospelgroep Lighting-Stars te Ureterp. Voor meer informatie: Jubileum Concert Lighting Stars

Nieuwe RCF Speaker Website

Geschreven op 21 september, 2012

MediaPower heeft deze maand een nieuwe webshop gelanceerd: www.RCFspeakers.nl. De website biedt alles op het gebied van RCF luidsprekers, van complete systemen, losse speakers tot recone sets. Sinds het ontstaan van RCF in 1949 heeft deze fabrikant zich altijd onderscheiden door het zelfstandig ontwikkelen van al hun producten. In de eerste jaren waren dat o.a…  Lees meer »

Musyk op ‘e Gordyk 27 juli

Geschreven op 25 juli, 2012

MediaPower verzorgt geluid tijdens Musyk op ‘e Gordyk GORREDIJK – Baakman & Co speelt komende vrijdag in het centrum van Gorredijk in het kader van de Musyk op ‘e Gordyk-reeks. Pianist/zanger Arjen Baakman is als het ware geboren met vleugels. Met zijn Grandpiano en geweldige stem speelt hij de sterren van de hemel met een..  Lees meer »

Identity Event 2012

Geschreven op 13 juli, 2012

MediaPower Licht•Beeld•Geluid verzorgt tijdens een vernieuwend gaming event alle presentatie, licht- en geluids apparatuur. Samen met de organisatie hebben we een doordacht concept bedacht. De Identity Crew, zoals ze zich noemen, is ontstaan uit verschillende mensen die ervaring hebben in het organiseren van LAN’s in het verleden, en daarvan hebben ze veel geleerd. Waar zij..  Lees meer »