MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid verzorgt tijdens deze “Wereldrecord Speechen” op vrijdag 7 februari vanaf 09:00 uur Live uitsturing via Internet van beeld en geluid tijdens deze poging om het Guinness Word Record speechen te verbreken.

Goede doel
Waar Jonkman het in zijn marathonspeech over gaat hebben, laat hij voornamelijk door anderen bepalen.
Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen voor 50 euro een blok van 10 minuten spreektijd kopen. De opbrengst gaat naar de Ronald McDonald Hoeve, waar gezinnen met langdurig zieke kinderen onbezorgd vakantie kunnen vieren.
“De teksten worden verwerkt in mijn speech. Het kan dus maar zo zijn dat ik reclame ga maken voor andere partij dan de ChristenUnie.
Alles voor het goede doel…,” zegt Rob Jonkman lachend.

De Ronald McDonald Hoeve
Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het vaak ingewikkeld om een vakantie te organiseren. Het kind kan niet overal zelfstandig komen en heeft bij sommige activiteiten hulp nodig. Meedoen met andere kinderen is niet altijd vanzelfsprekend. In de Ronald McDonald Hoeve is een onbezorgde vakantie wel mogelijk. Het hele gezin kan verblijven in een volledig aangepast vakantieappartement. Om dit te kunnen realiseren wordt er hoofdzakelijk met vrijwilligers gewerkt en ook is men vrijwel geheel afhankelijk van giften en donaties

Kijk op http://robjonkman.blogspot.nl/#sthash.8jzLgVtv.dpuf

 

Voor Live weergave klik Hier