MediaPower Pro Licht•Beeld•Geluid

Wij bieden een totaalconcept waarbij MediaPower naast de licht-, beeld- en geluidfaciliteiten uw evenement mee produceert en begeleidt vanaf het eerste idee tot en met de uitvoering.
U staat er dus niet alleen voor, maar krijgt 100% ondersteuning door professionals op het gebied van organisatie en techniek!
En dit al meer dan 25 jaar !

MediaPower MacPC

MediaPower is sinds 1986 leverancier van Apple producten en diensten. Wij hebben daardoor een jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd.
Als klant kunt u dit ervaren door een betrouwbaar en eerlijk advies. Het succes van MediaPower is vooral ook te danken aan de in huis aanwezige deskundigheid die elke klant, klein of groot, ter beschikking staat. Eén telefoontje, of e-mail is voldoende om van die kennis en ervaring gebruik te maken. Onze motivatie is simpel en doeltreffend:  Wij willen tevreden klanten die terugkomen.

Kijk voor goedkope Apple producten op MacPC.nl

MediaPower® is een geregistreerd handelsmerk.

De naam MediaPower is geïntroduceerd in 1986 door Tjeerd van der Vaart en later geregistreerd als merknaam bij het Benelux Merken Bureau. Er zijn organisaties die proberen de naam te gebruiken en/of te kopiëren. Dat is niet toegestaan ! Hiertegen wordt bij ontdekken verweer gemaakt en juridische stappen ondernomen.